Samen sterker door zelfkennis

Laat leidinggevenden het beste uit hun team halen door hun zelfinzicht te verbeteren

Persoonlijke ontwikkeling 

zelfkennis

Haal het beste uit jezelf

Het lijkt alsof we allemaal drukker zijn en steeds meer moeten doen. Dit heeft invloed op ons algemeen welbevinden en op de werksfeer en werkeffectiviteit. De uitdaging is niet sneller maar slimmer te werken.

Persoonlijke effectiviteit gaat over het beste uit jezelf halen en gaat hand in hand met leiderschap, effectief communiceren, plannen en organiseren. Zodra je dit zelf goed kan, kun je het beste uit je team halen.

 

We bieden je verschillende trainingen aan die je op alle vlakken van persoonlijke effectiviteit naar een hoger niveau tillen.

contacteer ons voor meer info

 

 

 

 

Teamontwikkeling

Samenwerking als hefboom

In een team werken is boeiend en verrijkend maar niet eenvoudig. Teamleden nemen soms standpunten in die afwijken van de mening van anderen of van de visie van de organisatie. Het is niet omdat je met goede bedoelingen iets doet dat het daarom goed is.

 

Anker helpt je om de individuele kwaliteiten van elk teamlid naar voren te brengen en laat je zien hoe ieders gedrag van invloed is op het team. Je krijgt inzicht welke invloed interactie en communicatie tussen teamleden hebben en hoe je effectiever kan communiceren en samenwerken aan het zelfde doel.

 

Contacteer ons voor meer info

Leiderschapsontwikkeling

schakel - team - ketting

Ontplooi jezelf als inspirerende en authentieke leider

Leiding geven is vandaag de dag niet evident. Verschillende generaties én verschillende visies samen op de werkvloer met de neuzen in dezelfde richting krijgen vraagt aandacht, enthousiasme en energie maar vooral inzicht. Inzicht in jezelf, inzicht in de ander.

 

Met dit leiderschapsprogramma leren we je leiding geven vanuit authenticiteit. Je krijgt meer inzicht in je eigen functioneren en leert jouw belemmerende overtuigingen los te laten om zo je leiderschap te versterken.

 

Contacteer ons voor meer info