Voer een bewust beleid conform het nieuwe woonzorgdecreet: ONLINE

Vanaf 1 januari 2020 is er nieuwe regelgeving van toepassing op de woonzorgsector. Het hectische jaar 2020 heeft er misschien voor gezorgd dat deze nieuwe regelgeving onvoldoende aandacht kreeg.

Het nieuwe Woonzorgdecreet verwacht voor de woonzorgcentra dat we een beleid hebben/uitwerken rond 16 thema's. Ontdek tijdens deze sessie de 16 thema's en ga er nadien mee aan de slag.

Artikel 26 zegt trouwens “Waar dat van toepassing is, beschikt het woonzorgcentrum over de nodige procedures, producten en materiaal om dat beleid, vermeld in het eerste lid, te kunnen toepassen. De procedures worden op systematische wijze uitgewerkt en zijn in overeenstemming met de praktijk.”

 

Doel

Na deze sessie heb je een duidelijk overzicht van de 16 thema’s in het nieuwe Woonzorgdecreet waarrond je een beleid moet voeren. Je kan aan de slag om deze verwachtingen in de praktijk om te zetten.

 

Doelgroep

Deze sessie is bedoeld voor directies, leidinggevenden, kwaliteitscoördinatoren en referentiepersonen uit woonzorgcentra.

           

Praktisch

Syllabus en vormingsattest inbegrepen.

Lees hoe onze online vormingen ervaren worden.

 

Wat deelnemers zeggen over deze vorming

Deze vorming was een 'wake-up call' en heeft ons als kernteam van het WZC meteen actie laten ondernemen.

Ik vond het een interactieve manier van opleiding. De kruisbestuiving met andere collega’s geeft een voedingsbodem voor nieuwe invalshoeken.

 

Deelnemers aan deze vorming hadden ook interesse in:

Hoe een beleid uitschrijven

Voer een bewust beleid conform het nieuwe Woonzorgdecreet: intervisie

 

 

Voer een bewust beleid conform het nieuwe woonzorgdecreet: ONLINE

13:30 - 16:30
21
jan
Online rondetafel

ONLINE, 9070 Destelbergen

95 ex. BTW