Organisatieontwikkeling door persoonlijke ontwikkeling

 

Creëer een werkomgeving waarin vernieuwing, creativiteit en productiviteit floreren.

Insights Discovery is een krachtige methode om via een toegankelijk kleurenmodel zelfinzicht, effectieve communicatie en teamontwikkeling te bevorderen. Door jezelf en anderen beter te begrijpen slaag je erin om beter met elkaar af te stemmen en verbinding te maken.

Ontdek de mogelijkheden.

Persoonlijke effectiviteit

Iedereen heeft elke kleur in zich. Je  unieke persoonlijke stijl is het resultaat van de mate en volgorde waarin je elke kleur inzet in je dagelijks functioneren. Het Insights profiel geeft een uitgebreid beeld van jouw kleurencombinatie. Op basis van antwoorden van een online een vragenlijst ontvangt u een uitgebreid persoonlijk Insights Discovery® Profiel. Dit profiel geeft zicht op uw eigen voorkeursstijl en biedt aanknopingspunten voor uw verdere persoonlijke ontwikkeling.

 

Open aanbod

Leiderschapstraject: verhoog je persoonlijke effectiviteit

  • Doelgroep: leidinggevenden 

     

Individueel coachgesprek

Tijdens een persoonlijk gesprek van 1,5 tot 2 uur wordt jouw eigen profiel toegelicht en krijg je inzicht in hoe jouw profiel op een succesvolle wijze kan bijdragen aan je persoonlijke en professionele effectiviteit. Je krijgt handvatten aangereikt waar je direct mee aan de slag kan. Als eigenaar van je persoonlijk ontwikkeltraject neem je zelf ook actuele uitdagingen mee in het gesprek. Deze worden gekoppeld aan je profiel om zo op het einde van elke sessie tot een concreet persoonlijk actieplan te komen. 

 

Teameffectiviteit

Via een interactieve workshop leer je gedragsvoorkeuren van je collega’s en teamgenoten te (h)erkennen en hier gaan we verder mee aan de slag. De workshop biedt een unieke, inspirerende aanpak die uw medewerkers stimuleert om het beste uit zichzelf en hun collega’s te halen. Teamleden krijgen concrete tools en technieken om optimaal te communiceren en effectiever te functioneren binnen het team maar ook daarbuiten.

 

Workshop teamontwikkeling

Het persoonlijk profiel van elke deelnemer als ook het teamprofiel wordt toegelicht. Aan de hand van feedbackgesprekken en interactieve oefeningen zetten we in op het verbeteren van interacties en onderlinge relaties. Deze workshop zorgt er voor dat teams effectiever samenwerken, mensen beter leiding geven, medewerkers flexibeler reageren verandering en zich sterker verbonden voelen met elkaar en de organisatie.

Doelgroep:

  • team van leidinggevenden
  • leidinggevende en het team