Vorming en training

Vertel het me en ik zal het vergeten,

Laat het me zien en ik zal het onthouden

Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken

Anker brengt mensen in beweging

 

Je kan rekenen op gedreven docenten die vanuit een open, positief kritische houding, sterk inzetten op het inspireren, motiveren en enthousiasmeren van mensen. Anker docenten delen niet enkel hun ervaring en kennis (kaders, modellen, handvaten, enz) maar zetten ook in op verbreding en verdieping van expertise. 

Centraal staat een actiegerichte aanpak met sterke vertaalslag van de theorie naar de praktijk met een duurzaam effect.

Tijdens elke vorming en training worden deelnemers gestimuleerd om te reflecteren en de koppeling naar de eigen praktijk te maken om op een professionele, kwalitatieve wijze én met veel goesting hun job (blijvend) uit te oefenen. Anker biedt ook basisopleidingen en workshops in het kader van functiecomplement voor hoofdverpleegkundigen aan.

Op zoek naar een spreker op een event of studiedag? Door hun praktijkervaring en theoretische kennis kan je bij Anker rekenen op een boeiende spreker.

 

Vorming in de kijker

Beleef de realiteit aan de hand van het ouderdomssimulatiepak

Kwaliteit aan het woord

Basisopleiding 2020 functiecomplement voor hoofdverpleegkundigen

Leiderschapstraject, samen sterker door zelfkennis

 

 

Ervaren docenten zetten sterk in maatwerk. We luisteren naar de vraag van de organisatie om een thema concreet uit te diepen en bewaken de koppeling van theorie naar het werkveld.

 

 

Met een frisse kijk op professionele hartelijke zorg. Alle vormingen uit ons open aanbod kunnen ook inhouse georganiseerd worden. Onze vormingen functiecomplement zijn erkend door de FOD Volksgezondheid.

 

We laten je graag kennis maken met onze partners waar we als expert hun aanbod in praktijk mogen omzetten.