Vorming en training

Vertel het me en ik zal het vergeten,

Laat het me zien en ik zal het onthouden

Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken

Ervaren docenten zetten sterk in maatwerk. We luisteren naar de vraag van de organisatie om een thema concreet uit te diepen en bewaken de koppeling van theorie naar het werkveld.

Met een frisse kijk op professionele hartelijke zorg. Alle vormingen uit ons open aanbod kunnen ook inhouse georganiseerd worden. Onze vormingen functiecomplement zijn erkend door de FOD Volksgezondheid.

We laten je graag kennis maken met onze partners waar we als expert hun aanbod in praktijk mogen omzetten.

Waarom kiezen voor Anker 

  • experten in de zorgsector
  • ervaringsgericht, interactief, praktijkgericht en inspirerend
  • een professionele aanpak met persoonlijke benadering en begeleiding
  • positief kritisch, vol energie en passie voor de sector
  • vormingen en trainingen gericht op duurzame verandering op de werkvloer

 

Anker brengt mensen in beweging

 

Anker zorgt voor verankering

Ons brede aanbod omvat veel zorg voor het voor- en natraject van de vormingen, trainingen en begeleidingen. We garanderen een optimaal leereffect en zorgen voor verankering in de dagelijkse werking van jouw organisatie.

Je kan rekenen op gedreven docenten die vanuit een open, positief kritische houding, sterk inzetten op het inspireren, motiveren en enthousiasmeren van mensen.

 

Een unieke leerervaring

Tijdens elke vorming en training worden deelnemers gestimuleerd om te reflecteren en de koppeling naar de eigen praktijk te maken om op een professionele en kwalitatieve wijze hun job uit te oefenen, mét veel goesting.

 

De kracht van de groep

Leren is een gedeelde ervaring en de andere deelnemers maken daar integraal onderdeel van uit. De ervaring van de anderen zorg voor een brede kijk en leerrijke discussies.

 

De kracht van docenten met praktijkervaring

Anker docenten delen niet enkel hun ervaring en kennis (kaders, modellen, handvaten, enz) maar zetten ook in op verbreding en verdieping van hun expertise. Centraal staat een resultaatgerichte aanpak met sterke vertaalslag van de theorie naar de praktijk en duurzaamheid.

 

De kracht van vorming en trajecten op de werkvloer

Tijdens onze inhouse trainingstrajecten staat toepassen in de praktijk centraal. De deelnemers leren kennis en vaardigheden waarmee ze ook meteen aan de slag kunnen gaan. Door de aanwezigheid én ondersteuning op de werkvloer zorgt de trainer ervoor dat het geleerde versneld écht in de praktijk toegepast wordt.

 

De kracht van brede kennis

Op zoek naar een spreker op een event of studiedag? Door hun praktijkervaring en theoretische kennis kan je bij Anker rekenen op een boeiende spreker.

 

Lees meer over wie we zijn en onze aanpak

 

In de kijker

 

Leiderschapstraject 

Hier lees je meer info over leiderschapstrajecten